Voor bedrijven

Salie verwelkomt bedrijven om samen te groeien en te bloeien. Ontdek onze groene oplossingen en geef jouw teamuitjes, relatiegeschenken en kantoorinrichting een groen tintje.

 

Relatiegeschenken op Maat: Duurzaam en Persoonlijk

Bij Salie begrijpen we dat relatiegeschenken meer zijn dan alleen cadeautjes. Wij bieden een totaaloplossing, denk aan ons stekjesabonnementen. Maar wij maken ook pakketten op maat, waarbij je alleen de adressen hoeft aan te leveren en te laten weten wat je over wilt brengen. Samen kiezen we een plantgerelateerd geschenk voor jullie relaties of team. Doe bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen amaryllisbollen cadeau en geniet daar tot in het nieuwe jaar van. Wij verzorgen naast het geschenk ook en het design en het drukken van het begeleidende kaartje en kunnen zelfs de sticker op het pakket op maak laten maken. Laat ons uw relatiegeschenken verzorgen, inclusief gepersonaliseerd drukwerk, voor een groene en blijvende indruk.

Groene Kantoorinrichting: Verfris Uw Werkomgeving

Laat uw kantoor tot leven komen met Salie's groene kantoorinrichtingsservice. Voor slechts €150,- stellen wij een plantenplan op, aangepast aan uw kantooromgeving. Zo weet je dat de juiste planten op de juist plaats komen te staan. Bij aanschaf van de geselecteerde planten via ons ontvangt u bovendien €150,- korting. Creëer een gezonde en inspirerende werkomgeving met Salie. Wij bieden eventueel ook een onderhoudscontract aan zodat jullie planten er altijd mooi en groen bij staan.

Teamuitjes in Onze Groene Oase: Verbind, Creëer en Groei

Ontdek de groene wereld van Salie tijdens onze teamuitjes, zowel in onze eigen plantenjungle als op locatie. Met workshops variërend van kerstkransen maken tot paaskransen, bieden wij unieke ervaringen voor teambuilding en creativiteit. De meest populaire workshops zijn echter een ecosysteem of kokedama maken. Voor grotere groepen werken we samen met inspirerende locaties om een onvergetelijk totaalpakket aan te bieden.

Lees hier ons verslag van een teamuitje in Gent

Contactformulier