Diensten

Veel mensen stappen Salie in en vragen wat het nu eigenlijk is. In de eerste plaats is Salie een plantenwinkel, maar men voelt het goed aan... Salie is zoveel meer...

plantenwinkel in Leiden

Plantenwinkel

In de eerste plaats is Salie een plantenwinkel. Deze is open van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00. In de maanden juli en augustus is de plantenwinkel ook gesloten op dinsdag.
workshopruimte in Leiden

Workshopruimte

Bij Salie geven we regelmatig workshops. Zo geeft Hélène de plantenworkshops. Nelske de 'spirituele' workshops en werken we samen met professionals voor andere workshops.

Vergaderruimte

Buiten openingstijden verhuren we de plantenwinkel als vergaderruimte. Op maandagen kan je er vrijwel altijd terecht. Ook is het mogelijk om voor 11.00 jouw vergadering te plannen of in de avonduren.

planten voor bedrijven in Leiden

Plantenleverancier voor bedrijven

Salie helpt bedrijven te vergroenen. Wij leveren plantjes aan kantoren, horeca en bedrijven. We zorgen dat je als bedrijf de juiste plaats staan, zodat je niet elke maand nieuwe planten hoeft te kopen.

Healingpraktijk

Sabrien en Nelske (de eigenaresse van Salie) werken naast hun andere werkzaamheden ook als healers. Deze plantenwinkel wordt dan dus ook gebruikt als Healingpraktijk. Alle twee hebben ze de opleiding gevolgd bij Petri de la Croix.

Privé High Tea

Op zondagen toveren we Salie regelmatig om tot café. We hebben plek voor zo'n 10 personen en daarmee heb je dus al snel een privé high tea of lunch of zelfs ontbijt! Lees hier meer...

Kantoor van Stekjesabonnement.nl

Een van de projecten geboren in Salie is het stekjesabonnement. Elke eerste woensdag van de maand worden de stekjes verstuurd vanuit Salie. Daarnaast hebben we altijd stekjes op voorraad wat naadloos aansluit op de plantenwinkel.

Kantoor van Hélène

Hélène is op donderdag aanwezig en via Salie verkoopt zij haar plantencreaties. Naast de workshops, is dit dan ook het enige aan planten wat je online bij ons kan kopen. Dat kan HIER.

Speeltuin van Nelske

Last but not least is Salie de speeltuin van eigenaresse Nelske. Alles wat ze leuk vindt komt hier samen. Ze werkt vanuit hier als ZZP'er, organiseert de workshops, verkoopt plantjes en verzint van alles. Het liefst met andere mensen.

Stap dus gerust binnen als het je leuk lijkt samen iets te doen.