Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

Pendelen

leren pendelen in Leiden

Workshop pendelen

✨ Pendelen is een uitstekende methode om te werken met jouw intuïtie en onbewuste.  Pendelen is een eeuwenoude manier om antwoorden op vragen te krijgen. Zowel in China als Egypte werd gependeld. De pendel maakt beperkte bewegingen, van links naar rechts, van onder naar boven of ronddraaiend met of tegen de klok in.

🪄 Tijdens deze workshop leer je pendelen. Pendelen is iets dat iedereen kan leren, de ene leert het alleen iets sneller dan de ander. Maar zoals bij alles in het leven: oefening baart kunst.

💎 Heb je zelf al een pendel? Dan neem je deze mee. Bij ons kun je echter ook eentje kopen tijdens de workshop. Een pendel kost 15 euro. 

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 4 personen tot en met 10 personen buiten openingstijden van de winkel.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan kan dat ook, dan geven we de workshop op een andere locatie. Ook geven wij deze workshop op locatie, dus mocht jij graag de workshop willen doen op een locatie naar keuze, kan dat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

💰 Kosten zijn 25 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

BOEK METEEN JE WORKSHOP

Geef je aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokodama's, Numerologie, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners?