Kintsugi

De workshop kintsugi

🥣 Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Om de littekens te laten zien in plaats van ze te verbergen. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met deze kunst. 

🌟 Ontdek de eeuwenoude Japanse techniek van Kintsugi, waarbij gebroken aardewerk met goud, zilver of platina wordt hersteld en de barsten prachtig worden benadrukt in plaats van verborgen. Tijdens deze workshop leer je de filosofie achter Kintsugi kennen, die draait om veerkracht, schoonheid in imperfectie en waardering voor het unieke karakter van herstel. Onder begeleiding krijg je de kans om je eigen stuk aardewerk te repareren en een blijvende herinnering mee naar huis te nemen. Geschikt voor alle niveaus en een perfecte manier om mindfulness en creativiteit te combineren.

💡 Je kunt zelf een potje, bord of kopje meenemen, maar wij hebben zelf ook gebroken potjes die te gebruiken zijn om de kunst onder de knie te krijgen.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer

💰 Kosten zijn 44,50 euro per persoon.

🔒 Een privé workshop met jouw eigen vrienden of collega's? Dit kan van 6 tot 12 personen, eventueel zelfs in combinatie met een high tea. Doe een datumvoorstel door contact met ons op te nemen.

🏢 Wij geven deze workshop ook op locatie bij bedrijven vanaf 12 tot het deelnemers de ruimte aan kan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ook werken we samen met verschillende locaties binnen en buiten de regio Leiden. Mocht het vinden van een locatie een obstakel zijn, dan helpen we je daar graag bij.

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier