Wabi kusa maken

workshop wabi kusa

 

Workshop wabi kusa maken

🌿 Een wabi kusa is een vijvertje voor op tafel. Oorspronkelijk komt de wabi kusa uit Japan. Wabi betekent eenvoud, rust of frisheid en kusa is vrij vertaald gras. Wij zouden wabi kusa zou je gerust vrij kunnen vertalen als: "de eenvoud van de natuur".

💚 Tijdens de workshop leer je een wabi kusa maken. Er wordt vooral gebruik gemaakt van aquariumplanten. Deze worden in een bol met klei gezet, die op zijn beurt weer in een laag met water staat. Wij verzorgen alle materialen voor je om aan de slag te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende glazen schalen, mocht je nu zelf een glazen schaal hebben waar je graag jouw eigen vijvertje in wilt maken, neem deze dan gerust mee.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 69,50 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier