High Tea @ Salie

 

High tea op het groenste plekje van Leiden

🎈Regelmatig wordt op zondag de winkel omgetoverd tot een plaats waar je tussen de planten een high tea nuttigt. Wil jij een andere dag? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

🍰 Tijdens een high dekken wij de tafel voor je. We houden rekening met zwangerschappen en met vegetariërs. Er is een goede balans tussen hartig en zoet. En uiteraard kunnen scones niet ontbreken op een high tea. We houden geen rekening met voedselintolerantie.

☕ Wanneer wij de tafel hebben gedekt, bieden we je een kop koffie aan en zorgen we dat de theepotten gevuld zijn. Vervolgens hebben jij en jouw gasten het rijk voor jezelf. Je kunt zo lang blijven zitten en er je eigen feestje van maken. Wanneer je weg gaat trek je gewoon de deur achter je dicht en komen wij later om op te ruimen.

🫖 Je kunt je eigen thee samenstellen uit de potten met kruiden die we hebben staan. Denk bijvoorbeeld aan brandnetel, kamille, citroenmelisse, vrouwenmantel, duizendblad en nog veel meer. Jij maakt jouw eigen melange.

👪 De high tea is te boeken vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen.

☝️ De high tea’s zijn alleen te boeken op zondag en maandag

💰 Kosten zijn 37,50 per persoon.

🫰 De high tea is ook te combineren met een workshop Ecosystemen, Kokodama's, Numerologie, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners. Wanneer je het boekt in combinatie met een workshop ontvang je korting op het totaalbedrag.

Meer informatie? Neem contact met ons op:

Contactformulier