Plantenplan

plantenadvies Leiden

Uitkomst van plantenplan - Inrichting van Bibliotheek Schalkwijk

Ontvang deskundig plantenadvies voor een het creëren van jouw urban jungle!

Bij Plantenwinkel Salie gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het leveren van prachtige planten; we willen ervoor zorgen dat jouw groene vrienden gedijen op de plaats waar ze thuishoren. Net als mensen heeft elke plant zijn eigen gebruiksaanwijzing, zoals het vermijden van tocht of het niet blootstellen aan droge verwarmingslucht.

🌿 Plantenplan op Maat

Onze plantenadviesdienst gaat verder dan suggesties; het is een op maat gemaakt plantenplan dat afgestemd is op jouw ruimte en behoeften. Wij komen persoonlijk langs om te inventariseren wat jij voor ogen hebt. Waar wil je planten? Welke sfeer wil je creëren? We onderzoeken de omstandigheden in jouw ruimte en kijken naar de planten die je al hebt en waar je van houdt.

🌱 Hoe Werkt Het?

1. Inventarisatie: Wij bespreken jouw wensen en bekijken de ruimte. Is het geschikt voor planten? Welke planten passen bij jouw stijl en omgeving? Wist je bijvoorbeeld dat je op een plek waar je met daglicht geen krant kan lezen, ook beter geen plant neer kon zetten? Tijdens de inventarisatie is dit het niveau van advies dat je zult krijgen van ons. Het echte advies komt in fase 2.

2. Plantenplan: Op basis van onze inventarisatie stellen wij, als je dat wilt, een gedetailleerd plantenplan op. Voor dit plan betaal je en bevat alle informatie die je nodig hebt om jouw groene ruimte te realiseren.

3. Uitvoering: Jij bent vrij om het plantenplan zelf uit te voeren, of je kunt ervoor kiezen om het door ons te laten uitvoeren. In dat geval ontvang je het bedrag dat je hebt betaald voor het plantenplan als korting op de rekening.

4. Zorginstructies: Wanneer je fase 3 bij ons hebt laten uitvoeren, ontvang je gedetailleerde instructies over hoe je het beste voor je planten kunt zorgen. We willen dat je lang plezier hebt van je groene vrienden! Organisaties kunnen wij ook een onderhoudscontract aanbieden.

👛 Kosten van plantadvies op maat

De inventarisatie is gratis. Wij komen langs bij jou om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. We geven dan nog geen advies. Dit willen we graag benadrukken.

Vervolgens vragen wij 150 euro (inclusief BTW voor consumenten en exclusief BTW voor de zakelijke markt) voor fase 2: het plantenplan. Wanneer je fase 3: de uitvoering, aan ons over laat, krijg je het besteedde bedrag terug in de bestelling van jouw planten.

Daarnaast geven we je bij de geleverde planten verzorgingsinstructies. Voor bedrijven, instellingen en organisaties in regio Leiden hebben we zelfs een onderhoudsservice. 

📞 Neem contact op voor jouw plantenplan

Heb je behoefte aan een deskundig plantenplan? Neem vandaag nog contact met ons op! Laat ons je begeleiden naar een groenere, levendigere ruimte die perfect past bij jouw stijl en levensstijl. 🌿✨

Contactformulier