Een groen teamuitje in Gent

Een groen teamuitje in Gent

Afgelopen donderdag waren we in Gent. We faciliteerde een teamuitje met planten voor een groep van 40 medewerkers een workshop kokedama maken. Een creatieve teambuilding activiteit met een groen tintje.

teamuitje met planten

Teambuiling met een groen teamuitje

Het team werkt op allemaal verschillende locaties. Hierdoor kenden sommige mensen elkaar heel goed en anderen elkaar een stuk minder. Tijdens deze workshop hadden ze een tafelindeling gemaakt zodat iedereen naast iemand zat die ze niet zo goed kenden. Op deze manier werkten ze op een leuke wijze aan het versterken van het team. 

Kokedama's maken als creatieve afsluiter van een teamdag

Het team had er al een hele ochtend op zitten met een lunch voor ze kokedama's kwamen maken. Ze hadden ervoor gekozen om hun dag af te sluiten met iets creatiefs. Kokedama's maken, een plantje in een mosbol, was hiervoor erg geschikt. Het is niet heel moeilijk om te doen en hebt genoeg ruimte om met je collega's te kletsen. Het vraagt wel wat creativiteit en met je handen in de aarde zitten heeft een positief effect op mensen. 

De deelnemers konden kiezen uit vier soorten planten voor de kokedama en verschillende kleuren touw. Ook ontvingen ze een handleiding erbij en verzorgingstips voor de kokedama's. Ook informatie over het plantje dat ze hadden gekozen kregen ze van ons mee. 

Wil jij nu ook zo iets? Neem dan contact met ons op. Wij werken met verschillende locaties in Leiden samen om creatieve teamuitjes met planten te kunnen organiseren.

Terug naar blog