Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

Droogbloemvenster maken

 

workshop droogbloemen inlijsten

De workshop droogbloemen inlijsten

💚 Droogbloemen zijn super trendy en zijn een populair item in het interieur. Geen wonder; want droogbloemvensters gaan veel langer mee dan bloemen op vaas en brengen toch die fijne botanische sfeer in huis.

🌸 Tijdens de workshop droogbloemvensters maken werken we met lijstjes, papier, pigment, geperste droogbloemen en gedroogd en geperst blad. Je krijgt inzicht in de techniek van het drogen en een aantal stijlen te zien waarin je zou kunnen werken. Daarna ga je zelf aan de slag met compositie en kleur. Denk ook aan de achtergrond. Heb je zelf nog leuke decoratie om te gebruiken (stickers, tekeningen of bijv. behang als achtergrond), neem dat vooral mee.

🙎‍♀️ De workshop wordt gegeven door Mara van Bits of Nature. De workshop gaat door vanaf 6 aanmeldingen.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 45 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokodama's, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners?