Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

Ecosysteem maken

ecosysteem maken bij plantenwinkel Salie

“Ik heb enige tijd geleden bij jullie een workshop ecosysteem maken gevolgd, waarvan het resultaat het nog steeds goed doet!” – Marjolein

De workshop

Een ecosysteem is perfect voor de luie plantenliefhebber. Een ecosysteem heeft namelijk geen verzorging nodig. Tijdens de workshop ecosysteem maken, ga jij je eigen flessentuin maken. Je eigen tuintje in een pot.

Het leuke van het maken van je eigen ecosysteem is dat je daarna weet hoe een terrarium werkt. Daarnaast kan je zelf de plantjes kiezen die je erin wilt hebben. Je kan je tuintje helemaal vorm geven als je zelf wilt. De workshop is inclusief alle materialen. En je hebt een winkel van plantjes om uit te kiezen. Uiteraard zijn niet alle planten verstandig om bij elkaar te zetten, daar meer over tijdens de workshop.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Wij leggen je precies uit hoe jij een ecosysteem maakt onder het genot van een kopje thee. 🙂

Salie is geschikt voor maximaal 8 personen, wil jij een workshop (eventueel in combinatie met een high tea) boeken voor een locatie die jij in gedachten hebt? Dan horen we het graag. De workshop is te boeken vanaf 4 personen en zolang de maatregelen het toestaan. Kosten zijn 45 euro per persoon.

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokedama's, Smudge Sticks maken of Tarot voor beginners?