Ecosysteem maken

ecosysteem maken bij plantenwinkel Salie

“Ik heb enige tijd geleden bij jullie een workshop ecosysteem maken gevolgd, waarvan het resultaat het nog steeds goed doet!” – Marjolein

De workshop ecosysteem maken

💚 Een ecosysteem is perfect voor de luie plantenliefhebber. Een ecosysteem heeft namelijk geen verzorging nodig. Tijdens de workshop ecosysteem maken, ga jij je eigen flessentuin maken. Je eigen tuintje in een pot.

🌱 Het leuke van het maken van je eigen ecosysteem is dat je daarna weet hoe een terrarium werkt. Daarnaast kan je zelf de plantjes kiezen die je erin wilt hebben. Je kan je tuintje helemaal vorm geven als je zelf wilt. De workshop is inclusief alle materialen. En je hebt een winkel van plantjes om uit te kiezen. Uiteraard zijn niet alle planten verstandig om bij elkaar te zetten, daar meer over tijdens de workshop.

👵🏽 De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Wij leggen je precies uit hoe jij een ecosysteem maakt onder het genot van een kopje thee. 🙂

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 47,50 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier