Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

Tarot voor beginners

tarot workshop salie leiden

 

De workshop Tarot voor Beginners

✨ Tarot is een manier om vanuit je onbewuste informatie te halen naar het bewuste. Een kaart trek je nooit per ongeluk en vertelt je altijd iets. Ook als deze niet resoneert, hij zet je aan het denken en maakt je bewust van hoe je je voelt over bepaalden dingen.

🌙 Tijdens de workshop krijg je een boekje met verschillende leggingen zodat je thuis ook aan de slag gaat. We gaan niet per definitie in op de kaarten, maar je leert hoe jij een legging kan doen en hoe je kaarten interpreteert. Het is geschikt voor mensen die graag willen gaan werken met tarot, maar niet goed weten waar te beginnen. Wij helpen je op weg.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen. 

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Prijs is 24,50 euro per persoon. Je kunt op het moment zelf een tarotdeck (t.w.v. 19,50) en een boek (t.w.v. 16,00) met de toelichting van elke kaart kopen. Mocht jij al een deck hebben en hoef je geen boek? Dan kan dat ook!

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je bij jouw bericht aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokodama's, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners?