Smudge sticks maken

Wat is een smudge stick? 

Een smudge stick komt oorspronkelijk bij de indinanen vandaan. Zij gebruikten het verbranden van kruiden voor het verwijderen van energieën en entiteiten. Zo werkt Salie reinigend en helend en zou het de veel negatieve kunnen verjagen.

De workshop smudge stick maken

Tijdens de workshop smudge stick maken gaan we onze eigen smudge sticks maken. Ook laten we je zien hoe je ze kan gebruiken om ruimten of spullen te reinigen. Je kan dan ook een voorwerp meenemen, zoals een oud horloge van je opa of iets wat je op de kringloop hebt gekocht waar je de energie geschoond van wilt hebben.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Wij leggen je precies uit hoe jij een smudge stick maakt onder het genot van een kopje thee. 🙂

Plantenwinkel Salie is geschikt voor maximaal 8 personen, wil jij een workshop (eventueel in combinatie met een high tea) boeken op een andere locatie? Of wil jij met een paar vriendinnen op een andere dag komen? Dan horen we het graag.

Kosten zijn 25 euro per persoon.

Boek meteen je workshop

De workshop is te boeken buiten openingstijden vanaf 4 personen. Eventueel in combinatie met een high tea. Doe een aanvraag: