Smudge sticks maken

Workshop smudge stick maken

✨ Een smudge stick komt oorspronkelijk bij de indianen vandaan. Zij gebruikten het verbranden van kruiden voor het verwijderen van negatieve energieën en entiteiten. Zo werkt Salie reinigend en helend en zou het negatieve energie kunnen verjagen.

🔥 Tijdens de workshop smudge stick maken gaan we onze eigen smudge sticks maken. Ook laten we je zien hoe je ze kan gebruiken om ruimten of spullen te reinigen. Je kan dan ook een voorwerp meenemen, zoals een oud horloge van je opa of iets wat je op de kringloop hebt gekocht waar je de energie geschoond van wilt hebben. 

🕒 Deze workshop duurt 1 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 27,50 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier