Kerstkransen maken

kerstkransen maken in Leiden

 

De workshop kerstkransen maken

🤶 De kerst is weer in aantocht en we hebben er weer in zin in! Het huis gezellig maken doen we dan ook graag! En hoe leuk is het om jouw eigen kerstkrans te maken. 

🎄 Tijdens de workshop kerstkrans maken, werken we met dennentakken, lint en ornamenten. Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een kerstkrans die naar jouw wens is. De workshop duurt zo'n 1,5 uur en uiteraard krijg je een kopje koffie of thee. Mocht je zelf nog specifieke wensen hebben of nog mooi lint hebben liggen, neem dit dan vooral mee!

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 44,50 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie of bestel je hier online. Vergeet niet jouw eigen adres op te geven zodat we de bon naar je op kunnen sturen. Dan kun je zelf de code toevoegen en de bon cadeau geven. 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier