Numerologie

workshop numerologie in Leiden

Workshop Numerologie

✨ Leer wat je geboortedatum je kan vertellen over de lessen die je in dit leven mag leren. Elk getal kent een eigen trilling en bijbehorende thema’s. Je kunt van meerdere levensfasen je thema’s uitrekenen en uiteraard ook je bestemmingsgetal, of wie je in essentie bent. In deze avond workshop geeft Jolanda Muurman je de eerste handvaten om te kijken welke getallen belangrijk zijn voor jou en welke levenslessen deze getallen je laten zien.

🧍De workshop wordt gegeven door Jolanda Muurman.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 4 personen tot en met 10 personen buiten openingstijden van de winkel.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan kan dat ook, dan geven we de workshop op een andere locatie. Ook geven wij deze workshop op locatie, dus mocht jij graag de workshop willen doen op een locatie naar keuze, kan dat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

💰 Kosten zijn 25 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

BOEK METEEN JE WORKSHOP

Geef je aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokodama's, Numerologie, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners?

Contactformulier