Een leuke locatie voor een babyshower

Een leuke locatie voor een babyshower

babyshower Leiden

We merken dat onze high tea's steeds vaker worden geboekt voor een babyshower. We snappen dat wel. Bij deze 5 redenen op een rijtje.

1. Babyshower op unieke locatie in Leiden

Voor een babyshower ben je al snel op zoek naar een leuke locatie. Het liefst ook iets unieks. En wat is leuker dan het tussen de planten te vieren, dicht bij moeder natuur. 

2. Versiering op de babyshower wordt geregeld

Een andere reden is dat het niet overal mogelijk is om de boel te versieren. Ook dat hoort erbij. Vind je niet? Wij versieren in twee kleuren, je kunt kiezen tussen roze en blauw. Al zijn de planten op zich al decoratie genoeg. Het voordeel is dus dat je zelf niet op allemaal stoelen hoeft te gaan staan om de decoratie op te hangen. 

3. Je kunt zelf iets meenemen

Ook niet overal zijn ze ervan gediend als jij een eigen taart mee wilt nemen, of misschien een bepaald drankje. Bij ons krijg je die mogelijkheid wel. Laatst was er iemand die had een blauwe taart gemaakt. Ook was er iemand die van die roze limonade op tafel wilde. En 0.0 bubbles hebben we ook al meegemaakt. En bijna in alle gevallen stond er een hele hoek vol met cadeau's. Het kan allemaal.

4. Je kunt zo lang blijven zitten als je wilt

Je kunt bij ons zo lang blijven zitten als je wilt, je kunt je eigen muziek aanzetten, de verwarming hoger zetten en zoveel potten thee zetten als nodig is. Er is voldoende tijd voor een gezamenlijk programma, mocht je deze hebben. 

5. Je hebt een privé ruimte voor de babyshower

Bij een restaurant is leuk, maar als je met een groepje van tien bent, is het toch altijd lastig om elkaar te verstaan. Bij ons is de ruimte privé en kunnen jullie dus in alle rust praten met z'n allen of quizzen of wat dan ook. Je kunt elkaar in ieder geval horen en er is niemand die mee luistert. 

Een high tea kost 37,50 per persoon. We houden in principe geen rekening met allergieën, behalve notenallergie. Een babyshower is te boeken van 8 tot 12 personen. Voor meer informatie check onze high tea pagina

Terug naar blog