Workshop kerstkransen in Warmond!

Workshop kerstkransen in Warmond!

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst in samenwerking met het Wapen van Warmond een echt uitje. Waarbij je te eten en te drinken kreeg en ook nog iets leuks ging doen ook! De workshop zat rammend vol, vandaar dat we nu twee data hebben geprikt voor deze gezellige workshop. 

Workshop kerstkrans maken

Tijdens de workshop kerstkrans maken, werken we met dennentakken, lint en ornamenten. Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een kerstkrans die naar jouw wens is. Mocht je zelf nog specifieke wensen hebben of nog mooi lint hebben liggen, neem dit dan vooral mee!

Het maken van kerstkransen is niet alleen een leuke creatieve activiteit, maar het biedt ook de mogelijkheid om je persoonlijke stijl en smaak in je kerstdecoratie tot uiting te brengen. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling met traditionele groenblijvende takken en rode linten of een moderne twist met glinsterende decoraties en opvallende kleuren, er zijn eindeloze mogelijkheden om een kerstkrans te creëren die perfect past bij je interieur en persoonlijke voorkeuren.

Niet om je op ideeën te brengen, maar ons is opgevallen dat het vaak cadeau wordt gegeven aan moeders of vriendinnen. Want is het niet veel leuker om elkaar ervaringen te geven dan spullen? 

De workshop kerstkrans maken + lunch vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december in het Wapen van Warmond en kost 49,50. Check onze agenda voor de data.

Terug naar blog