Een korte astrologiecursus

Een korte astrologiecursus

Wil je meer weten over astrologie, maar weet je niet waar te beginnen? Onze cursus ‘Astrologie voor beginners’ biedt een kort en krachtige introductie tot deze fascinerende wereld.

Tijdens deze vijf avonden behandelen we:

  • De Oorsprong en Filosofie van Astrologie
  • De Planeten
  • De Dierenriemtekens

We richten ons op klassieke astrologie, verrijkt met dieptepsychologie (archetypen). Voorkennis of ervaring is niet nodig.

In de cursus gebruiken we jouw eigen geboortehoroscoop, waardoor je de betekenissen direct kunt toepassen op jouw leven. Klaar om jezelf beter te begrijpen en een boeiende reis te beginnen?

Data:
donderdag 15 februari - 20.00 tot 21.30
donderdag 29 februari - 20.00 tot 21.30
donderdag 14 maart - 20.00 tot 21.30
donderdag 28 maart - 20.00 tot 21.30
donderdag 11 april - 20.00 tot 21.30

Deelname: 175,- euro. Info en aanmelden via e-mail info@delindewei.nl of 0620068899

Tjebbe Westendorp

Tjebbe’s expertise omvat astrologie, psychologie, therapie, en bewustwording. Zijn astrologische opleiding werd gecertificeerd bij Adam Elenbaas van Nightlight Astrology. Hij laat zich daarnaast inspireren door toonaangevende figuren zoals Chris Brennan (Hellenistische astrologie) en Liz Greene (archetypische astrologie). Traditionele astrologie sluit aan bij de tijdloze wijsheid van de Oud-Griekse filosofie, de klassieke yogatradities, en bijvoorbeeld het taoïsme. Het draagt bij aan een spiritueel vervuld leven. Ontdek je ware zelf, je plek in de kosmos, en verrijk je levensreis met astrologie.

Terug naar blog