Nieuwe workshop: levend schilderij maken

Nieuwe workshop: levend schilderij maken

De eerste week van november vindt de kunstweek plaats in Warmond. Hélène heeft daar speciaal een workshop voor ontwikkeld. Een workshop waarbij creativiteit, kunstzinnigheid en planten samenkomen.

Workshop levend schilderij maken

Een 'levend schilderij maken' is precies wat je je erbij voorstelt. In het kort houdt het in dat er met diverse planten en mos een schilderij voor aan de muur gemaakt gaat worden. Je ontvangt een precies stappenplan voor het realiseren van jouw levende schilderij. Uiteraard vertellen we je ook hoe je hier vervolgens voor moet zorgen.

In onze plantenzaak komen regelmatig mensen die zeggen dat ze geen ruimte meer hebben voor planten. Wij verzinnen altijd wel manieren waardoor er meer planten in jouw huis kunnen. Zo kun je kokedama's ophangen boven een tafel en dit levend schilderij aan de muur. 

De eerste workshop wordt gegeven op woensdag 8 november bij Het wapen van Warmond om 15.00. De kosten zijn 29,50 per persoon. Uiteraard neem jij jouw eigen plantcreatie mee naar huis. Check onze agenda voor meer informatie.

Terug naar blog