Imbolc Celebration met Fenja

Imbolc Celebration met Fenja

Salie is naast een plantenwinkel ook een fantastische workshopruimte die wij verhuren. Op 1 februari zal Fenja met jou Imbolc vieren. 

Imbolc markeert de terugkeer van het leven in het Jaarwiel. Langzaam zien we onze dagen weer langer worden en breken de eerste bloemen door het oppervlak. Naarmate het leven terugkeert, kunnen we ons ook gereed voelen om langzaam terug te keren naar het leven na onze winterse "winterslaap".

Dit moment is daarom een geweldig begin van het nieuwe jaar voor velen van ons. Met onze Imbolc-viering nemen we even de tijd om vooruit te kijken: Wat zal 2024 ons brengen, waar willen we ons op richten, waarop hopen we?

In een combinatie van visualisatie, kaartlezen en dagboekschrijven creëert iedereen haar eigen vision board voor 2024. ✨

Wat kun je verwachten van deze avond?

  • Je zult contact maken met jezelf om je wensen (en angsten) voor het jaar te herkennen
  • Aan het einde van de avond heb je alles op papier gezet om gedurende het jaar naar terug te verwijzen - je hebt misschien zelfs wensen ontdekt waarvan je je niet bewust was
  • Je weet waarop je je wilt richten - en wat misschien op de achtergrond moet blijven om je wensen te kunnen manifesteren

Hoewel we zullen werken met Tarot- of orakelkaarten, hoef je geen ervaring te hebben met het werken met kaarten. We zullen samenwerken bij het lezen van onze kaartenspreidingen en elkaar ondersteunen bij de interpretaties.

Fenja kijkt ernaar uit om dit lichtfeest met jou te vieren en 2024 voor elk van ons te verlichten. We zijn vieren dit bij de gezellige plantenwinkel Salie (Haven 4 in Leiden). Je bent van harte welkom om je eigen (favoriete) kaartendeck mee te nemen! Alle schrijfmaterialen worden verstrekt, hoewel als je liever direct in je eigen dagboek schrijft, breng het dan alsjeblieft mee.

Deelnemen? Bekijk de website van Fenja

Terug naar blog