Kerststukjes maken

De workshop kerststukjes maken

🤶 De kerst is weer in aantocht en we hebben er weer in zin in! Het huis gezellig maken doen we dan ook graag! En hoe leuk is het om jouw eigen kerstkrans te maken. 

🎄 Tijdens de workshop kerststukjes maken, krijgt iedereen een schaaltje met oase. Vervolgens ga je deze vol steken met groen van denne- en/of sparrentakken. Uiteraard werken we met kerstballetjes en verschillende ornamenten. Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een kerstkrans die naar jouw wens is. De workshop duurt zo'n 1,5 uur en uiteraard krijg je een kopje koffie of thee. Mocht je zelf nog specifieke wensen hebben of nog mooie decoratie hebben liggen, neem dit dan vooral mee!

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Deze workshop is te boeken van van 6 personen tot en met 12 personen. Of check de workshopagenda voor de eerst volgende keer.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Wij werken samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 44,50 euro per persoon.

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat?

Contactformulier