Zakelijke bijeenkomst @ Salie

Opzoek naar een inspirerende locatie in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat planten zorgen voor het goed functioneren van het brein? Het is een ideale omgeving om te brainstormen, om plannen uit te denken of om op welke manier dan ook aan de slag te gaan. 

Inspirerende locatie

Je hebt niet elke dag een bijeenkomst in een echte urban jungle in Leiden. De locatie is geschikt voor maximaal 8 personen onder gewone omstandigheden. Op moment van schrijven gelden regels waarbij je slechts in tweetallen bij elkaar mag komen, maar dit kan de volgende persconferentie weer anders wezen. We houden ons wat dat betreft netjes aan de regels.

Op de locatie is wifi aanwezig. Ook kunnen we een koffie & thee arrangement verzorgen, een lunch of zelfs een ontbijt. 

In het verleden is het gebruikt als vergaderruimte, brainstormlocatie, hebben mensen er de jaarcijfers besproken of een verjaardag gevierd. 

 

Workshops

Wij gebruiken de winkel zelf voor onze eigen workshops, maar je bent van harte welkom om de winkel te huren om je eigen workshops te organiseren. We hebben ook dan ruimte voor 8 personen. De workshopleider hebben we hierin niet meegerekend. Ook is Salie een uitermate geschikte locatie voor een brainstorm in Leiden.

 

 

Meer weten over deze bijzondere vergaderlocatie?

Stuur ons dan een berichtje met al jouw vragen. Op basis van jouw wensen ontvang je vrijblijvend een kostenindicatie.

Contactformulier