Salie staat op markten dit voorjaar!

Salie staat op markten dit voorjaar!

Jaaa het is weer voorjaar en we hebben de afgelopen jaren de marketen en braderieën gemist. Gelukkig mag het weer! Op deze markten is Salie dit voorjaar te vinden:

5 mei Doezastraat op de bevrijdingsbraderie 

Op bevrijdingsdag gaan we feest vieren, we zetten een gezellig kraampje op in het feestgedruis op de Doezastraat en het van der Werfpark alwaar een braderie plaats vindt met allerlei verschillende soorten festiviteiten. Er is muziek, er eindigt een hardloopavontuur, er zal een bevrijdingsvuur ontvlamt worden en er is muziek en lekkere hapjes en drankjes. Kortom een en al gezelligheid! De plantenwinkel in de haven is op 5 mei gesloten.

7 mei op de Hortus plantenmarkt 

De beste plek om te zijn de dag voor moederdag in je zoektocht naar een mooi plantje om het bestaan van je moeder te eren (of om samen met haar naar toe te gaan natuurlijk). Er zijn heel veel verschillende soorten kramen met allerlei plant gerelateerde zaken. Kijk je ogen uit naar al het groens, proef de sfeer en volg eventueel een workshop en let op! vergeet niet bij ons langs te komen. :) 
Entree prijs is voor volwassenen 8 euro en voor kinderen van 4-12 jaar 3,50 euro. Met een studentenpas, CJP en dat soort zaken kun je korting krijgen en met een museumjaarkaart gratis naar binnen. Meer daarover op: https://tickets.hortusleiden.nl/nl/tickets
 
 

21 mei op de Groenmarkt in Warmond 

In het gezellige authentieke watersport dorpje Warmond kun je ons op 21 mei vinden op de Groenmarkt. Een markt in de dorpsstraat met allerlei plant gerelateerde kraampjes waar je leuke groene dingen kunt zien en kopen. Wij staan met ons kleine winkeltje tussen onze soortgenoten en maken daarmee de gezelligheid nog gezelliger. Kom je ff buurten?
Terug naar blog