Nieuwe workshop: Kintsugi

Nieuwe workshop: Kintsugi

🥣 Wat is Kintsugi?

Kintsugi is de eeuwenoude Japanse kunst om gebroken aardewerk te herstellen met goud, zilver of platina. Deze prachtige techniek benadrukt de schoonheid van imperfecties door de barsten te accentueren in plaats van te verbergen. Tijdens onze workshop Kintsugi leer je deze bijzondere kunstvorm en de diepere filosofie erachter kennen. Kintsugi draait om veerkracht, schoonheid in imperfectie en waardering voor het unieke karakter van herstel.

🌟 Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens de workshop ga je aan de slag met je eigen stuk aardewerk. Je leert hoe je de scherven met goud kunt lijmen, waardoor de littekens prachtig zichtbaar worden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur krijg je de kans om de kunst van Kintsugi te beheersen en een blijvende herinnering mee naar huis te nemen. Deze workshop is geschikt voor alle niveaus en combineert mindfulness en creativiteit op een unieke manier.

💡 Praktische Informatie

Materiaal: Je kunt zelf een potje, bord of kopje meenemen, maar wij hebben ook gebroken potjes die je kunt gebruiken om de techniek onder de knie te krijgen.

Duur: De workshop duurt 1,5 uur. Bekijk hier de ingeplande data.

Kosten: 44,50 euro per persoon.

🔒 Kintsugi als bedrijfsuitje

Op zoek naar een unieke activiteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Onze privé workshops zijn perfect voor groepen van 6 tot 12 personen. Je kunt zelfs een high tea combineren met de workshop voor een complete ervaring. Neem contact met ons op om een datum voor te stellen en de mogelijkheden te bespreken.

🏢 Workshop Kintsugi op locatie

We bieden ook workshops aan op locatie bij bedrijven, vanaf 12 deelnemers of meer, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarnaast werken we samen met diverse locaties binnen en buiten de regio Leiden. Mocht het vinden van een geschikte locatie een obstakel zijn, dan helpen we je daar graag bij. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

🌿 Waarom de workshop Kintsugi volgen?

Deze workshop is niet alleen een leerzame en creatieve activiteit, maar ook een geweldige manier om mindfulness te beoefenen. Door met je handen bezig te zijn en te focussen op het herstellen van aardewerk, kun je volledig in het moment opgaan en tot rust komen. Het is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en iets moois te creëren. En tegelijkertijd om te reflecteren op hoe jij iets in je leven kunt repareren wat je denkt dat stuk is.

Terug naar blog