Er veranderen dingen bij Salie

Er veranderen dingen bij Salie

Op 26 juli bestaat Salie zes jaar. Zes mooie jaren, met veel leuke klanten, ontzettend veel leuke mensen die kwamen helpen en gezellige vrienden.  Salie maakt het me mogelijk om er allerlei dingen naast te doen: workshops, high teas, plantenplannen, het Stekjesabonnement, de Groenmarkt en zelfs projecten die niks met planten te maken hebben. Allemaal dingen die ik ook leuk vind en graag wil blijven doen.

Toch voelde er iets niet helemaal goed. Daarom heb ik dit voorjaar eens de balans opgemaakt. Wat vind ik nog wel leuk, en wat eigenlijk niet meer? En ik merkte dat ik bijna alles nog steeds leuk vind – behalve het vastzitten aan openingstijden en de verkoop van enkele plantjes. Dat levert weinig op en het kost veel tijd die ik liever aan andere dingen besteed. En dus stop ik met de winkelverkoop.

Alleen nog op afspraak naar Salie!

Vanaf 28 juni kun je alleen nog op afspraak terecht bij Salie. En dan niet voor het kopen van een cadeautje. Maar wel voor workshops, voor teamuitjes, vergaderingen, babyshowers en high teas, voor een healing bij Sabrien of Jacqueline, een astroreading bij Tjebbe, een tarotlegging bij Nelske en nog veel meer. Binnenkort hier meer informatie over.

Kom maar hier met je cadeaubon!

Het kan zijn dat je nog een cadeaubon van Salie hebt liggen. Deze is nog geldig tot op onze laatste dag: vrijdag 28 juni. Daarna zijn cadeaubonnen geldig voor het volgen van workshops. Stuur ons gerust een mailtje wanneer je nog een cadeaubon hebt liggen en deze wilt inzetten voor het volgen van een workshop.

Na 28 juni las ik even een pauze in. Daarna gaan we de winkel opknappen tot een gezellige workshop- / praktijk- / vergaderruimte met heel veel planten!

Ik wil graag iedereen bedanken die een plantje heeft gekocht, die op de winkel heeft gepast, een workshop heeft gevolgd, binnenkwam en riep: 'wat een leuke winkel'. Dank ook aan Natascha die sinds een half jaar bij ons werkt. En in het bijzonder aan Hélène – zonder haar had ik het niet zo lang kunnen doen.

Allemaal dankjewel!

✨🌿💕

Nelske

Terug naar blog