TAROT

Wij geven verschillende workshops in Tarot.

Wat is tarot
In het heel kort? Tarot is een manier om vanuit je onbewuste informatie te halen naar het bewuste. Een kaart trek je nooit per ongeluk en vertelt je altijd iets. Ook als deze niet resoneert, hij zet je aan het denken en maakt je bewust van hoe je je voelt over bepaalden dingen.

Tarot voor beginners

🕒 Deze workshop duurt twee uur. Wij geven deze één keer per maand in Salie. Maar mocht jij deze privé willen boeken, dan kan dat vanaf 4 personen tot en met 10 personen buiten openingstijden van de winkel.

🌙  Tijdens deze workshop leer je om zelf aan de slag te kunnen gaan met Tarot. We leren je enkele leggingen. Je leert hoe jij veilig kunt werken met tarot en de do's and don'ts. Ook krijg je een werkboekje zodat je deze thuis er ook weer bij kunt pakken. We gaan niet diep in op de betekenis van de kaarten. Deze leer je vanzelf als je er meer mee gaat werken. Tijdens deze workshop helpen we je vooral op weg.

📚 Prijs is 25 euro per persoon. Je kunt op het moment zelf een tarotdeck (t.w.v. 19,50) en een boek (t.w.v. 16,00) met de toelichting van elke kaart kopen. Mocht jij al een deck hebben en hoef je geen boek? Dan kan dat ook!

☕ Uiteraard krijg je bij ons een kopje thee of koffie tijdens de workshop. In deze workshop is plek voor maximaal 10 personen.

🌿 De workshop wordt gegeven in Salie door eigenaresse Nelske.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan kan dat ook, dan geven we de workshop op een andere locatie. Ook geven wij deze workshop ook op locatie, dus mocht jij graag de workshop willen doen op een locatie naar keuze, kan dat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wil je dit een keer doen met je eigen vrienden op een andere datum? Dan kan je nu alvast een aanvraag doen om een datum te reserveren. Dit kan vanaf 4 personen. Liever een persoonlijke tarotlegging boeken op een moment dat jou uitkomt? Stuur dan een mailtje naar nelske@salieleiden.nl voor een aanvraag.

TAROTCLUB

Meerdere mensen wilden na de workshop tarot voor beginners door. Daarom heeft Salie ook de tarotclub. Deze komt samen rond nieuwe maan. We doen een legging voor de komende maand. Je gaat samen aan de slag en leert van elkaar. Je hebt de mogelijkheid om een moodboard te maken, maar in de praktijk worden er eigenlijk altijd kaartjes gelegd. Het is geen vaste groep, maar je kunt aansluiten wanneer jij wilt. Het past namelijk niet altijd in de planning.

Je kunt in de regel niet deelnemen aan de tarotclub zonder de workshop tarot voor beginners gevolgd te hebben. Maar regels zijn er om overtreden te worden, dus vind jij dat je genoeg ervaring hebt. Stuur dan een mailtje.

 

Contactformulier