Vier Valentijn tussen de planten

Vier Valentijn tussen de planten

🌿 Laat je betoveren door een unieke Valentijnservaring te midden van groene pracht bij Plantenwinkel Salie in het pittoreske Leiden! Op deze speciale dag wordt de plantenwinkel omgetoverd tot een intiem minirestaurant, waar liefde en culinair genot samenkomen.

"Na het succes van vorig jaar, ook dit jaar het afrodisiac diner op Valentijnsdag tussen de planten!"

🕕 Tussen 18.00 en 18.30 worden jullie warm verwelkomd in een betoverende ambiance die speciaal is ontworpen voor romantiek. De presentatie is tot in de puntjes verzorgd, en we nodigen jullie uit om deze liefdevolle sfeer te omarmen.

💑 Bereid je voor op een gastronomisch avontuur met een lustopwekkende amuse en een heerlijk 3-gangendiner, geïnspireerd door de godin van liefde, Aphrodite. Het afrodisiac diner is een ode aan passie en smaaksensaties, perfect passend bij de betoverende sfeer van Valentijnsdag.

Valentijn in Leiden

🍾 Jullie romantische reis begint met een oester en een sprankelend glaasje prosecco – of zoals de wijze oma van Nelske het noemde, "vrolijke wijn". De rest van de avond blijft een verrassing, waarbij aan tafel uitleg wordt gegeven over de lustopwekkende ingrediënten van elk gerecht. Bij elke gang wordt een bijpassend drankje geserveerd, en voor extra drankjes nodigen we jullie uit om achteraf bij ons af te rekenen.

🚫 We houden geen rekening met lactose- of glutenallergieën, maar als je speciale dieetwensen hebt, neem dan gerust vooraf contact met ons op. Jouw culinaire ervaring staat bij ons centraal!

💖 Het Valentijnscadeau van het jaar! De prijs van €84,50 per persoon is inclusief een onvergetelijke avond voor twee. Nelske en Lisanne, beide met een achtergrond in de horeca, bundelen hun passie voor eten en drinken om dit unieke diner te organiseren.

👩🏼‍❤️‍👩🏼 Nelske van Salie en Lisanne van Elsie heten jullie van harte welkom voor een romantische avond vol culinaire hoogstandjes en liefdevolle herinneringen en laat de liefde bloeien tussen de groene bladeren van Plantenwinkel Salie! 🌿🍷

Kom jij Valentijn vieren met jouw geliefde bij Salie? 

Terug naar blog