Paaskransen maken

 

De workshop paaskransen maken

🥚 Pasen is weer in aantocht en we hebben er weer in zin in! Het huis gezellig maken doen we dan ook graag! En hoe leuk is het om jouw eigen paaskrans te maken.

🌼 Tijdens de workshop paaskans maken, werken we met een krans van stro of hout. Deze ga je versieren met bolletjes, eieren, lint, ornamenten en natuurlijk groen! Deze zitten inbegrepen bij de workshop. Je gaat aan de slag met het maken van een paaskrans die naar jouw wens is. De workshop duurt zo'n 1,5 uur en uiteraard krijg je een kopje koffie of thee. Mocht je zelf nog specifieke wensen hebben of nog mooi lint hebben liggen, neem dit dan vooral mee!

🌿 Deze workshop wordt gegeven door Hélène.

🕒 Deze workshop duurt 1,5 uur. Check de workshop agenda voor de eerst volgende keer. Mocht jij deze privé willen boeken op de tijd die jou uit komt, dan kan dat vanaf 6 personen tot en met 12 personen.

🏢 Ben jij met een grotere groep? Dan werken wij samen met verschillende locaties. Wil jij liever dat wij de workshop op een door jouw gekozen locatie komen geven? Geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

💰 Kosten zijn 34,50 euro per persoon.

🎁 Wil je het cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon is op te halen bij Salie. Of laat het ons per mail weten dan, doen hem voor je op de post! 

Boek meteen je workshop

Geef je aan om welke workshop het gaat? Ecosystemen, Kokodama's, PendelenSmudge Sticks maken of Tarot voor beginners?

Contactformulier