Over Salie

Salie is een plantenwinkel in de haven in Leiden. Ingericht als woonkamer vol met planten. Van hangplant tot stekje. Van luchtzuiverende planten tot plantenpotten. Je kan hier terecht voor hippe of oudbollige kamerplanten. Voor advies over planten en voor workshops.

Onze winkel heeft een eigen en uniek karakter. Regelmatig stappen mensen binnen met verwondering. Vanuit deze winkel werken we om Leiden een beetje groener te maken. Zo geven wij ook plantadvies. Welke plant is geschikt voor de badkamer? En welke op je zonnige vensterbank. Bij Salie kan je altijd terecht voor vragen. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Daarnaast werken we graag samen. Zouden wij je kunnen helpen? Dan horen we het graag. 🙂 Je bent van harte welkom voor een kop thee!

Vergaderen of teamuitje?

In de winkel organiseren kan je ook terecht voor teamuitjes of vergaderingen tot 8 personen. Op de maandag heb je de mogelijkheid de winkel af te huren. Er is ruimte om eerst een teamoverleg in te plannen, dan zorgen wij voor lunch. Eventueel zou je kunnen afsluiten met een workshop ecosystemen maken of kokedama’s.