Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

6 april: workshop 'ontwerp je eigen moestuin' met Floor

Dit jaar gaan we meer doen met moestuinen! Zo hebben we binnenkort een scala aan zaden te koop bij Salie en hebben we een super leuke workshop in samenwerking met Floor Korte om aan de slag te kunnen met je eigen moestuin. Deze workshop is geschikt voor mensen die een moestuin willen starten op hun balkon, binnenplaats of in de tuin.

6 april: workshop 'ontwerp je eigen moestuin'

Floor is een echte specialist wanneer het om moestuinieren gaat. In haar workshop legt ze je de basis uit wat er nodig is in een moestuin. Waarom een moestuinplan en moestuintekening nou zo ontzettend handig zijn. Erna ga je aan de slag om zelf een moestuintekening te maken zodat jij dit seizoen weet wilt gaat zaaien en planten om vervolgens te oogsten natuurlijk.

Deze workshop is interactief en voorzien van veel voorbeelden met uitleg. Het vindt zich plaats in een kleine groep, hierdoor is er veel ruimte voor al je vragen en persoonlijke aandacht. Zo kun je ook heel veel leren van elkaar.

Je ontvangt aan het begin een mapje met daarin verschillende soorten papier, allemaal informatiekaarten als naslagwerk en je kunt gebruik maken van potloden en stiften om met te tekenen.

Deelnemen aan de moestuin Workshop 'Ontwerp je eigen moestuin'

Een aantal dagen na de inschrijving krijg je van Floor nog een mail met daarin een aantal opdrachten op voorafgaand uit te voren. Om het maximale uit de workshop te halen is het echt van belang deze opdrachten uit te voeren. Zo kan Floor je namelijk veel beter helpen en kunnen we optimaal gebruik maken van de tijd. 

Aanmelden kan HIER. Let er wel op dat je de juiste datum en locatie selecteert tijdens het aanmelden.