Plantenmarkt in Hortus Leiden was echt super gezellig!

Plantenmarkt in Hortus Leiden was echt super gezellig!

Afgelopen zaterdag stonden we weer op de hortus plantenmarkt in Leiden. En wat hadden we geluk met het weer! Na een hele week slecht, hadden we alleen maar kunnen dromen van zo'n mooie dag. Het was echt een heerlijke en drukke dag. 

salie op plantenmarkt in hortus

Plantenworkshops uitverkocht!

Naast onze kraam stond een picknicktafel waar wij acht mensen konden verwelkomen voor een workshop. De workshops waren binnen no time uitverkocht en we hebben zelfs nog een extra workshop toegevoegd. De mensen die wel een kaartje konden bemachtigen konde de kunst van het kokedama maken leren. Ze kozen een plantje uit onze kraam en ging hiermee aan de slag. Een kokedama is een eeuwenoude Japanse kunst om planten te kunnen houden binnenshuis. In de tijd dat niet iedereen de mogelijkheid had om planten in potten te zetten. Een andere workshop was de workshop ecosystemen maken. We konden deze workshop iets goedkoper aanbieden omdat we met allemaal laatste exemplaren van potten werkten. 

Het is altijd heerlijk om workshops op locatie te doen en al helemaal in zo'n prachtige omgeving als de hortus. Wil jij een workshop kokedama maken of een workshop ecosysteem boeken op een locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

workshop bij de hortus in Leiden

Record aantal bezoekers tijdens de plantenmarkt

Het Leids Dagblad kopte met: "Meer dan 4.000 bezoekers voor plantenmarkt van Leidse Hortus" en wij merkten ook dat het drukker was dan voorafgaande jaren. De sfeer was gezellig, mensen vroegen advies over planten die ze thuis hadden staan die het niet zo goed deden en bewonderden de plantencreaties van Hélène. Hélène staat komende zaterdag 20 mei trouwens ook op de Groenmarkt in haar home town Warmond.
Terug naar blog