Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

21 maart - Singeersessie Patty Zoet - Pech gehad?

Zondag 21 maart, op de dag dat de lente begint, presenteert Patty Zoet haar boek: Pech gehad? Een dagboek van een kinderwens. Tussen 10.00 en 15.00 kan je op afspraak HIER het boek laten signeren in Salie. Met mooi weer kan je op de picknicktafels buiten een kopje thee drinken.

Uiteraard is de toegang gratis en daarnaast krijg je bij aankoop van het boek een stekje cadeau van het stekjesabonnement.

Pech gehad?

Een grote kleine droom. Een kindje. Pech gehad? is het relaas van Patty Zoet, een jonge vrouw die met haar vriend acht jaar lang alles in het werk stelt om die ene, voor anderen schijnbaar zo simpele droom te verwezenlijken, en hoe ze daarbij door ongeveer alles wordt tegengewerkt. In Pech gehad? bewandelt Patty een eenzaam en donker pad, hopend dat er in de verte een lichtje ontstoken zal worden. Het is een eerlijk verhaal, waarin de schrijver zichzelf en haar omgeving niet spaart. Het is een meeslepende en alle kanten op slingerende strijd, met één constante factor: de hoop om ooit een kind groot te mogen brengen.

Lees meer op: www.pattyschrijft.nl