Plantenwinkel - Haven 4 - Leiden | Open dinsdag t/m zaterdag van 11 tot 17 | in juli en augustus gesloten op dinsdag

Speeltuin van Nelske

Ik ben is in de zomer van 2018 plantenwinkel Salie begonnen, maar eerlijk is eerlijk, ik heb gewoon een plek gemaakt waar ik heel gelukkig van word en graag ben en omdat ik het leuk vind verkoop ik daar ook plantjes.

Naast dit plantenwinkeltje werk ik al jaren als ZZP'er. Salie heeft de afgelopen jaren al flink wat projectjes voorbij zien komen. Zo werk ik in opdracht van de provincie en gemeente Utrecht voor de Utrecht Bike Community, werk ik als trainer voor Matrix Events, schrijf ik samen met Petri de la Croix lesstof voor haar opleiding Energetische Heelkunde en heb ik Saskia Klaaysen geholpen met het onderzoek voor haar boek: "Prikkels bijten niet". Ook coördineer ik al sinds jaar en dag de op- en afbouw van Design Icons en deed ik, tot de maatregelen in gingen, de vrijwilligerscoördinatie een foodline-up van Puur Festival.

Ik lijk op mijn oma, die kon ook niet zo goed stilzitten...