Salie is open!

🌿 Wij zijn weer open! Wel met wat aanpassingen natuurlijk. 🙂

🌿Je mag alleen met je corona-buddies naar binnen (huisgenoot, liefde of je snapt m) en anders alleen. We hebben fijne bankjes buiten staan. Dus wacht alsjeblieft netjes tot de vorige klaar is in de winkel.

🌿 We zijn open volgens de normale openingstijden. Van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00.

🌿 We bezorgen op dinsdag en vrijdag in Leiden, Leiderdorp, Warmond en Oegstgeest. Afhalen kan tijdens de openingstijden.

🌿 We gaan er vanuit dat je je netjes aan de regels houdt opgesteld door het RIVM en we je hier niet op aan hoeven te spreken.

Nieuw in de (web)winkel:

Stekjesabonnement

Wat is een stekjesabonnement en waarom heb jij dit nodig?

Leuk voor binnen

Blog

Hoe verzorg ik mijn stippenbegonia?

De officiële naam van de stippenbegonia is Begonia maculata. Ook wordt hij wel de forel begonia genoemd vanwege zijn visvormige bladeren.

In deze blogpost bespreken we twee vragen. Wat is de beste plaats voor de stippenbegonia? Hoe verzorg ik de stippenbegonia?

>> lees verder…

doosje geluk zaaien

Geluk kan je zaaien!

Wij verkopen sinds kort ook de geweldige producten van Veer & Moon. Veer&Moon is een concept van twee vormgevers die de taal van bloemen gebruiken om een boodschap over te brengen. Sinds de Victoriaanse tijd hebben bloemen een betekenis. Veer&Moon zorgt ervoor dat wij deze ook weer leren met hun serie. >> lees meer…